Kåsen IL

Håndball

Håndball
RELATERTE NYHETER
Romjulsturneringen 2014

Håndballsesongen er i gang

Etter en god sommerferie er endelig håndballsesongen i full gang. De fleste lagene har startet treningen foran det som forhåpentligvis blir en god Kåsensesong. 
Spesielt velkommen til nye Kåsenspillere og –supportere! 
Dame- og herrelagene har holdt det gående store deler av sommeren. Av en eller annen grunn har de lagt deler av treningsopplegget utendørs, og da jogget forbi huset til undertegnede. Jeg vil si det på den måten, at dersom innsatsen på håndballbanen denne sesongen blir like bra som innsatsen forbi huset mitt, lover det meget bra. Da er det bare å fylle opp tribunen på kampene for dette kan bli moro! Så er oppfordringen gitt.
Moro blir det garantert også når de aldersbestemte lagene skal i gang med sine kamper. Spillerne har blitt et år eldre, og de har tilegnet seg nye håndballferdigheter. Det kommer også nye spillere til, og ekstra gøy er det når de yngste for første gang skal spille håndball. Kom og se. Du vil garantert få 
en flott opplevelse. Det er selvsagt hyggelig om lagene drar i land en seier, men mye viktigere er det at de har det kjekt med håndballen. Kåsen IL er en breddeklubb, og vi ønsker at alle skal være med å bidra til at vi får noen fantastiske dager i hallen. Spillerne gjør sin del for at dette skal bli kjekt. Det 
er også viktig at vi som står rundt lagene bidrar på hver vår måte for at spillerne skal kunne kose seg med håndball. 
Dere foreldre er utrolig viktige bidragsytere for at arrangementene i hallen skal bli best mulig. Noen er gode til å dømme håndballkamper, andre liker bedre å stå i kiosken og noen vil helst rydde og organisere. Helt flott alt sammen. Alt dette er viktig for at arrangementene skal kunne gjennomføres på en god måte, og så er det så kjekt i tillegg. Når spillere, trenere og foreldre fra andre klubber sier at de synes det er stas å komme til Kåsen, vet vi at vi gjør noe riktig! Og, ja, de sier det! Det er stas å komme til Kåsen.
Det blir ikke noen gode arrangementer om vi ikke har rammene om kampen på plass. Nå har jeg nevnt litt om spillere og foreldre. Minst like viktige er dommere og sekretariat. Vi har en flott gjeng som drar lasset i sekretariatet under kamper i Kåsenhallen. En stor klapp på skulderen til dere og lykke til med sesongen! Vi ønsker også dommerne lykke til, og jeg oppfordrer alle til å vise respekt for og støtte opp om den jobben dommerne gjør.
 
 
 

Heia Kåsen!

Sportslig hilsen
Kåsen IL Håndball

Kåsen IL

Organisasjonsnummer: 981 364 147
Adresse: Lalandsveien 420, 4341 Bryne
Epost: hovedstyret@kaasen.no
Antall medlemmer: Ca 500 

Miljø- og dugnadsklubben

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift