Kåsen IL

Historie

Historie

Dugnadsklubben 
Kåsen Idrettslag drives på frivillig basis. Klubbens inntekter kommer hovedsakelig fra Bingodrift, men også fra utleie av klubbhus eller baner. Klubbens medlemmer og andre frivillige stiller opp. Selv om dugnadsånden rundt om i idrettslagene stadig blir mindre, opplever vi at folk er positive og at de mer enn gjerne tar i et tak for klubben. Hva er det som er så spesielt med Kåsen ? 
Det er et utrolig godt samhold her i klubben. Dørene står oppe hele dagene og hvem som vil kan komme innom å få en kopp med kaffi og en prat. Vi har et eget ”mafiarom” der det samles en gjeng hver dag. Ja, først og fremst er Kåsen er en sosial klubb, en møteplass der folk trives, så når klubben trenger folk til dugnad, så stiller de med glede opp.

Anlegg, anlegg og mer anlegg…. 
I 1977 sto Gressbanen på Kåsen ferdig. Frem til da hadde Kåsen leid banen på jordbruksskolen. I løpet av de neste 35 årene har klubben reist opp både et flott klubbhus, samt en kunstgressbane og en helt ny håndballhall. I år har klubben ferdigstilt arbeidet med å reise opp en innendørs fotballhall. Hva blir det neste? Vi får se…..

Bingo for alle penga 
Kåsens største inntektskilde er Bingoen som arrangeres 2 dager i uken. Bingoen blir som så mye annet Kåsen IL gjør, utført på dugnad. –Bingoen på Kåsen går strålende. Jeg tror at årsaken til at folk kommer fra hele Jæren til Kåsen for å spille bingo, er at de føler seg velkommen her. Flere møter opp ett par timer før bingoen starter, snakker sammen og koser seg med gratis mat og kaffi.

Kåsen IL

Organisasjonsnummer: 981 364 147
Adresse: Lalandsveien 420, 4341 Bryne
Epost: hovedstyret@kaasen.no
Antall medlemmer: Ca 500 

Miljø- og dugnadsklubben

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift